Systemer

Vores fokus områder

Waterproof - Green

Klimaskærme

Klimaskærm adskiller bygnings ydre og indre. Den består af tag, ydervægge, døre og vinduer. Der skal tilstræbes lufttæt klimaskærm. Utætheder medfører trækgener, ukontrolleret ventilation og unødvendigt varmetab. Se vores ubrændbare vind- og dampspærrer, samt vores selvklæbende membraner.

Soundwave - Green

Akustisk optimering

Vi leverer enestående rum-til-rum lydreduktion kombineret med dokumenteret passiv brandbeskyttelse gennem brug af robuste bæredygtige materialer. Vi kan yde akustisk rådgivning for at sikre, at de overordnede præstationskriterier for projektet er opfyldt, og i overensstemmelse med brandsikkerheden.

Firesafe - Green

Passiv brandsikring

Vores passive brandsikringssystemer er brancheførende og tredjepartscertificerede. Vores BrandStop er internationalt anerkendt, og vores Reaktive Hulrumsbarrier til ventilerede facader er i særklasse. Vi er i stand til at tilbyde komplette løsninger, der omfatter isolering og integritet med hensyn til brand- og støjkontrol.

TEKNISKE LØSNINGER AF HØJ KVALITET

Se vores udvalgte system løsninger

Brand stop

Vores mål er at bidrage til forbedring af sikkerhed i konstruktioner. Vores systemer er gennemtestede og afprøvet under strangeste krav.

Læs mere

Hulrums Barrier

Vores hulrums barrieresystem repræsenterer standardvalget til markedsledende, højtydende regnskærmsbeklædning med ventileret bagside.

Læs mere

Billede13

Akustisk optimering til facade

Vores akustiske optimeringssystem giver et praktisk middel til at forbedre lydisoleringsevnen af gardinvægge, hvor skillevægge støder op, et meget almindeligt problem, hvor støjniveauer let bevæger sig mellem tilstødende kontorer på samme etage i gennem facade profilerne.

Læs mere

Hulrumsventil

Ekspanderende Brandstop til brand sektionering i ventileret facade. Kan kombineres med vores ubrændbare membraner

Læs mere

Akustisk barrier til nedhængdte lofter

Markedsledende akustiske isolerings systemer til bygningsinteriør, der hjælper med at løse problemet med “Kryds tale” og lydreduktion.

Læs mere

Den arkitektoniske løsning til lydreduktion

FIP HP er et højt ydende akustisk panel er et tyndt flerlags komposition, der tilbyder enestående lydtransmissionsydelse.

Læs mere

Akustisk optimering til facade

Special akustisk isolering designet til at reducere lodret og horisontal lydtransmission i gardinvægsbygninger.

Læs mere

Non-combustible

Vores ubrændbare membraner kan isolere, være åndbare eller fungere som dampkontrollag. De indeholder ekstrem lav mængde organisk indhold.

Læs mere