Dampspærre

En dampspærre har til formål at forhindre fugt i at trænge ind i en bygningskonstruktion samt isoleringen, da det kan gøre stor skade på bygningen og dens levetid.
Vores udvalg af dampspærrer løser problemet med pålidelig opnåelse af fugttæthed i bygninger med robuste løsninger som består af selvklæbende og ubrandbare produkter. Disse innovative og effektive løsninger hjælper med at opfylde kravene til moderne energieffektivitetskrav i både kommercielle bygninger og boliger.
Se vores udvalg af effektive dampspærrer her.

Viser alle 3 resultater

Dampspærre til brandsikkerhed og vandtæthed

A2 FireVap dampspærren er ideel til bygninger med høje krav til brandsikkerhed og vandtæthed, såsom kommercielle og industrielle bygninger. Den høje vanddampbestandighed gør den velegnet til fugtige områder som badeværelser og køkkener. Løsningen har også en refleksionsevne på op til 95%, som hjælper den med at reducere energiforbruget og behovet for klimaanlæg.

Dampspærre til trapezplader

AluTec 500 kan anvendes som dampspærre i forbindelse med montering af trapezplader i tagkonstruktioner. Den selvklæbende membran, dækket af aluminiumsfolie, sikrer en tæt og holdbar forsegling mod fugt og damp. Med AluTec kan du hurtigt opnå en lukket konstruktion og starte arbejdet nedenunder. Den høje mekaniske styrke og selvklæbende funktion gør installationen nem og effektiv, hvilket resulterer i øget produktivitet og sikkerhed.

Undertag til skråt underlag

Står du med en tagdækning på krydsfiner på et skråt  underlag, så er der brug for en skridsikker løsning. Her er vores ProTec Next en god løsning på en dampspærre, der også fungerer som undertag og særligt egent til skrå flader grundet den skridsikre belægning. Med et forstærket flerlagspolymervæv og SBS bitumenkerne er ProTec Next både stærk og tynd. God som første lag under mekanisk monteret tagpap, shingles, tegl samt tagskifer.

Dampspærre med Constructia

Med Constructias løsninger inden for vandtætning med dampspærre kan du forbedre tætningen i dine bygninger for at undgå fugt i dit byggeri. Vores dedikation til kvalitet og sikkerhed gør os til din pålidelige partner, når det kommer til valg af den korrekte dampspærre til dit projekt. Flere af vores dampspærrer kan også hjælpe med andre problemer – det kan være reducering af energiforbrug eller en løsning, der også kan indgå som passiv brandsikring.

Skal vi hjælpe dig med innovative og effektive dampspærrer i form af A2 FireVap, AluTec 500 eller ProTec Next? Vi kombinerer vores ekspertise for at give dig innovative og kvalitetsmæssige løsninger for at sikre fugttætningen i dit byggeri.

Vælg Constructia til dit næste byggeprojekt

Uanset typen og omfanget af det byggeprojekt, du står overfor, kan du regne med Constructia som din leverandør af sikre og effektive dampspærrer. Vores produkter er designet til at sikre en lang holdbarhed, ydeevne og sikkerhed, og leveres med en dedikation til kvalitet og service, så du sikkert kan bygge med Constructia som din samarbejdspartner.

Kontakt os for at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig.