Kontakt os

Kontakt Informationer

Vi er din leverandør af af innovative løsninger til klimaskærm, passiv brandsikring, og akustiske optimeringer til facader og konstruktioner.  med vores løsninger kommer du i mål.

TEKNISKE LØSNINGER AF HØJ KVALITET

At finde den rigtige løsning for dig er vores ultimative mål!

I mere end 20 år har vores team arbejdet på at finde de rigtige løsninger til byggebranchen og haft held med at skabe pålidelige produkter til at betjene dem. 

Vi er motiveret i at finde løsninger som passer til vores kunder og vi skal være i stand til at gøre en forskel. Her er vores motivation:

  • I gennem vedholdenhed kan vi skabe værdi
  • Vi skal ikke være bang for at tage fat 
  • Vores fokus er på at understøtte vores kunders forretning

Kvalitet kommer først! Vi sørger for, at hver detalje bliver undersøgt, mens vi finder den rigtige løsning og produkt til dit projekt. Vores fokus er 100 % på kundernes behov og tilfredshed.

Vores Mission

Vi arbejder med forbedring af værdikæde i byggebranchen og industrien. Det gør vi ved udvikling af fremtidens byggematerialer og implementering af innovative produkter. Det gør vi igennem ekstensivt netværk af producenter, som vi bringer i spil for vores kunder. Vores mål er at bringe den nyeste viden fra verden ud til vores kunder.

Vi er samarbejds partneren, du kan stole på for at finde den perfekte løsning til dine behov.

Innovative løsninger

Byggebranchen er en af de dominerende sektorer som står for omkring 10 – 20% af BNP. Trods det viser tal at kun 4% af finanseringen af udviklingsprojekter går til projekter i byggeri. Vores tilgang er at etablere de bedste løsninger som findes på markedet og er velegnet til danskt kontekst. Vi skal finde flere bæredygtige løsninger og understøtte fremtidens byggeri. Med vores fokus på Klimaskærm, Passiv Brandsikring og Akustik er det vores mål at bidrage til at skabe fremtidens løsninger til nutidens byggeri.

Uovertruffen kvalitet

Byggeprojekter er en balance mellem omkostninger, tid og kvalitet. Det er muligt at have høj kvalitet og lave omkostninger, men på bekostning af tid, og omvendt at have høj kvalitet og et hurtigt projekt, men til en pris. Hvis både tid og penge er begrænset, vil kvaliteten sandsynligvis lide. Høj kvalitet er ikke altid det primære mål for kunden; tid eller omkostninger kan være vigtigere. Vi bestræber os på at opnå en balance i mellem omkostningerne af de løsninger vi tilbyder, bygbarhed og estetik, hvor det er muligt.