Selvklæbende Membraner

Hos Constructia kan du finde specialiserede selvklæbende membraner til vandtætning af dit byggeri. Vi har løsninger beregnet til forskellige tagkonstruktioner og tagsystemer, så du kan finde den rette løsning til beskyttelse mod vandindtrængning i dit byggeri. En bygning kan have forskellige udfordringer, og en membran kan anvendes forskellige steder i bygninger, men bruges især som damp- og fugtspærre.
Vælg mellem vores tre løsninger inden for selvklæbende membraner her.

Viser alle 3 resultater

Vandtætning med Constructia

Med Constructias specialiserede selvklæbende membraner til vandtætning af dit byggeri, kan du finde lige den løsning, du har brug for til at sikre dit byggeri mod vandindtrængning. Vores dedikation til kvalitet og sikkerhed gør os til din pålidelige partner, når det kommer til vandtætning af dine konstruktioner.

Skal vi hjælpe dig med innovative og effektive selvklæbende membraner, der giver en pålidelig vedhæftning under installationen og forhindrer forskydninger? Med tre forskellige løsninger kan du finde det du har brug for uanset om det er i regnskærms- og træbeklædningssystemer, under tegl, tagskifer eller shingles, eller om de skal anvendes i konstruktioner med høj fugtighed.

Beskyttelse i fabrikker, fitnesscentre og svømmehaller

Står du og skal bygge eller renovere en fabrik, fitnesscenter eller svømmehal, så er AluTec 500 et godt bud som valg af dampspærre. Denne selvklæbende membran er god til påføring på metalprofilerede tagkonstruktioner i bygninger med normal og øget temperatur samt fugtighed. Den kan anvendes i miljøer og bygninger med temperaturer over 5°C og er gangbar efter montering.

Skridsikker membran til skrå underlag

Står du med en tagdækning på krydsfinér på et skråt underlag, så er ProTec Next en god løsning. Denne selvklæbende membranløsning kan anvendes som underlag under mekanisk monteret tagpap, Shingles, tegl og tagskifer. Den skridsikre belægning gør den særligt velegnet til skrå flader.

Brandklassificeret membran mod vandindtrængning

WrapTite UV  er en brandklassificeret membran, der er designet til at beskytte mod vandindtrængning ved opbevaring og transport af blandt andet volumetriske moduler, offsite panel systemer eller ved etagefacadekonstruktioner. Den har de bedste egenskaber af dampgennemtrængelighed og lufttæthed i ét produkt til brug bag åben klimaskærm. Her får du også en løsning med enestående vandmodstand og UV-modstand. Den er også skridsikker og kan anvendes på skrå flader.

Vælg Constructia til dit næste byggeprojekt

Uanset typen og omfanget af det byggeprojekt, du står overfor, kan du regne med Constructia som din leverandør af sikre og effektive løsninger inden for vandtætning med selvklæbende membraner. Vores produkter er designet til at sikre holdbarheden, ydeevnen og sikkerheden, og leveres med en dedikation til kvalitet og service, så du sikkert kan bygge med Constructia ved din side.

Kontakt os i dag for at lære mere om vores damp- og fugtspærre, og hvordan vi kan hjælpe med vandtætning af dine konstruktioner.