Ubrandbare membraner

Hos Constructia finder du forskellige løsninger inden for ikke-brandbare membraner til brug som isolering, som åndbare vindspærrer eller som dampspærrer. Vi udvikler membraner for hele det nordiske marked, og tilbyder det bredeste udvalg af ubrandbare membraner på markedet. Alle vores membraner er enten klassificeret A1 eller A2-s1, d0 i henhold til EN 13501-1.
Se vores udvalg af ubrandbare membranløsninger her.

Viser alle 5 resultater

Vores ikke-brandbare membraner tjener flere formål i byggerier. De kan fungere som energibesparende isoleringsmaterialer, åndbare vindspærrer samt effektive dampspærrer. Vi har fem forskellige løsninger til at løse forskellige problemstillinger, så du kan finde den, der passer dine behov.

Isolering med ubrandbare membraner

Især vores A2 FireVap  er velegnet til anvendelse i bygninger såsom industrihaller, hospitaler, skoler eller kontorer, hvor der er brug for varmeisolering samt energibesparelse. Materialets høje refleksionsevne gør det i stand til at reflektere op til 95% af sollys og varme fra bygningen, og kan derfor hjælpe med at reducere brugen af klimaanlæg samt energiforbruget.

Ubrandbar membran som vindspærre

Flere af vores membraner kan anvendes som vindspærre. De højteknologiske åndbare løsninger som Firebreather Alu A2 W1 , Firebreather Black A2 W2, Firebreather White A1 W2 samt SkyTech Pro XL  er særligt velegnet som vindspærrer. Nogle kan også anvendes som undertag og til facader.

Ubrandbare membraner som dampspærre

Flere af vores ubrandbare membraner er ideelle som dampspærrer, da de er meget vanddampbestandige og kan forhindre fugt i at trænge ind i konstruktionen. A2 FireVap er et godt eksempel på en membran, der kan anvendes i rum, som badeværelser og vaskerum med høj fugt.

Ubrandbart materiale for beskyttelse mod brand

Membranerne indeholder en ekstrem lav mængde organisk indhold, og er for det meste sammensat af aluminiumsfolier, glasnålede måtter eller glasfiberstoffer. Det er de fordi disse materialer tilbyder fremragende integritetsegenskaber, når de udsættes for ild, og reducerer gennemtrængning af brand inde i strukturerne og giver en fantastisk flammebeskyttelse.

Effektive løsninger med Constructia

Skal vi hjælpe dig med innovative og effektive løsninger med ubrandbare membraner. Hos os kan du finde den rette løsning inden for ubrandbare membraner til tage eller facader, højhuse, åbne beklædninger, træskeletkonstruktioner, offentlige bygninger, off-site konstruktioners samt metalrammekonstruktioner. Her kan de blandt andet anvendes til isolering, som undertag eller vindspærre samt til vandtætning.

Vælg Constructia til dit næste byggeprojekt

Uanset typen og omfanget af det byggeprojekt, du står overfor, kan du regne med Constructia som din leverandør af effektive løsninger inden for isolering, vindspærrer og dampspærrer med ikke-brandbare membraner. Vores produkter er designet til at sikre lang holdbarhed, ydeevne og sikkerhed og leveres med en dedikation til kvalitet og service, så du sikkert kan bygge med Constructia ved din side.

Kontakt os for at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig.