Konstruktion

Vi designer løsninger, som løser specifikke problemstillinger inden for byggeri og konstruktioner, såsom passiv brandsikring. Vores unikke fremstillingsmetoder giver produkterne en robusthed og enkelt design, der opfylder alle de funktionelle krav til ydeevne i kombination med en fuld hensynstagen til praktisk installation. Vi sigter mod at sikre, at vores kunder drager fordel af designløsninger, der er robuste og synonyme med god praksis.
Se vores udvalg af løsninger inden for konstruktion her.

Viser alle 5 resultater

Hulrumsbakker som brandsikret dræn

Vores hulrumsbakker er ideelle til konstruktioner, hvor der er brug for effektiv afvanding. Det brandsikrede dræn er designet til at sikre dræning af fugt i murværkskonstruktioner på flere måder. Den giver en fugttæt overgang i hulrummet og forhindrer fugten i at trænge igennem den indvendige bagmur i væggen, og er tilmed ikke-brandbar.

Akustiske facadepaneler

Facadepanel med enestående lydtransmissionsydelse særligt egnet til løsninger, hvor en indvendig skillevæg støder op mod en gardinvæg eller vinduespost. Dette kvalitets akustiske panel er specielt udviklet som et tyndt produkt, der kan opretholde ‘rene linjer’ visuelt. Det er også let og praktisk at installere, og tillader en æstetisk belægning direkte på panelet.

Forbedret akustik og brandforstærkning

Leder du efter en løsning til at forbedre den akustiske ydeevne af letvægts aluminiumsstolper samtidig med at få en brandforstærkning? Så er vores MC Profil Dæksel-systemet den rette valg. Systemet er designet til at forstærke og dekorere stolper i gardinvægge og stick-facader, der støder op til skillevægge. Her får du en praktisk løsning til både nybyggeri og renoveringsprojekter. Det er en ideel løsning til at reducere støjniveauer mellem kontorer på samme etage og kan installeres hurtigt uden at forstyrre dagligdagen.

Akustik og brandstoppende barriere til toppen af vægge

Mangler du tætning mellem skillevægge og nedhængte lofter, så er TW Brandstop til top af vægge en god løsning. Her får du en løsning, der kan bruges som brandstoppende hulrum over rumvægge og skillevægge, der også kan anvendes som akustisk barriere på toppen af vægge.

Brandstopløsninger til profilerede dæk

Vores TW-P Brandstop til profilerede dæk er designet til at tætne krydset mellem toppen af væggen og undersiden af profilerede dæk. Løsningen kan skræddersyes til det konkrete projekt og kan give op til 120 minutters brandmodstand, fungere som brand- og røgspærre samt tilbyde støjreduktion.

Skab sikkerhed og tryghed med Constructia

Med Constructias avancerede konstruktionsløsninger kan du skabe sikre bygninger. Vores dedikation til kvalitet og sikkerhed gør os til din pålidelige partner, når det kommer til passiv brandsikring af dine konstruktioner eller akustiske løsninger. Løsningerne har en robusthed og et enkelt design, som kombinerer funktionelle krav med den praktiske installation.

Skal vi hjælpe dig med innovative og effektive konstruktionsløsninger i form af hulrumsbakker, facadepanel, profildæksler eller brandstoppere til vægge og profilerede dæk? Vi kombinerer vores ekspertise for at give dig innovative og kvalitetsmæssige løsninger for at sikre beskyttelsen af dit byggeri mod en potentiel brandfare.

Vælg Constructia til dit næste byggeprojekt

Uanset typen og omfanget af det byggeprojekt, du står overfor, kan du regne med Constructia som din leverandør af sikre og effektive løsninger til konstruktioner. Vores produkter er designet til at sikre en lang holdbarhed, ydeevne og sikkerhed og leveres med en dedikation til kvalitet og service, så du sikkert kan bygge med Constructia som din samarbejdspartner.

Kontakt os for at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig.