Akustik Lofter

Står du overfor et byggeprojekt og har brug for en akustikløsning? Med vores akustikløsninger kan du finde den rette løsning til dine behov, så du ender med et slutresultat, der sikrer en behagelig akustik og et godt indeklima. Vi kan hjælpe med akustikløsninger uanset om det er i arbejdet med skillevægge, nedhængte loftsystemer eller ved åbne celler og perforerede nedhængte lofter.
Find den rette akustikløsning til lofter her.

Viser alle 4 resultater

Forbedret akustik med loftrumsbarriere

Vores loftrumsbarriere-serie er skabt til at reducere lydtransmission gennem skjulte hulrum, som typisk forårsager krydstaleproblemer. Disse hulrum inkluderer loftrum over skillevægge, adgang til etagehulrum under skillevægge og hulrum ved gulvpladekanter til facader. Ved at installere vores barriere direkte på linje med skillevæggen kan det afhjælpe disse udfordringer.

Isolering og passiv brandsikring

Flere af vores produkter, der indgår som passiv brandsikring har også en positiv effekt på den indvendige akustik i bygninger. Derfor indgå flere af vores Brand Stop og Brandlukningsløsninger også i kategorier for akustikoptimering af lofter. Eksempelvis kan vores TW Brandstop til top af vægge give fremragende optimering af akustikudfordringer og reducere rum-til-rum lydtransmission grundet dets sammensætning af fiberkernen samt lamelkonstruktionen.

Akustikloftsløsninger med Constructia

Med Constructias løsninger inden for akustikoptimering af lofter, kan du forbedre akustikken i dine bygninger for at skabe en behagelig akustik i dit byggeri. Vores dedikation til kvalitet og sikkerhed gør os til din pålidelige partner, når det kommer til akustikløsninger til loft. Dertil fungerer flere af løsningerne også som brandstoppere, og kan indgå som passiv brandsikring.

Skal vi hjælpe dig med en innovativ og effektiv løsning til akustikudfordringer med lofter i form af loftrumsbarrierer, brandstop til top af vægge og profilerede dæk eller isoleringsmembran? Vi kombinerer vores ekspertise for at give dig innovative og kvalitetsmæssige løsninger for at sikre optimal akustik i dit byggeri.

Vælg Constructia til dit næste byggeprojekt

Uanset typen og omfanget af det byggeprojekt, du står overfor, kan du regne med Constructia som din leverandør af sikre og effektive løsninger til akustikoptimering af lofter. Vores produkter er designet til at sikre en lang holdbarhed, ydeevne og sikkerhed, og leveres med en dedikation til kvalitet og service, så du sikkert kan bygge med Constructia som din samarbejdspartner.

Kontakt os for at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig.