Akustik Facader

Vores akustikoptimeringssystem giver en praktisk løsning til at forbedre lydisoleringsevnen af gardinvægge, hvor skillevægge støder op til. Det er et meget almindeligt problem, at støjniveauer let bevæger sig mellem tilstødende kontorer på samme etage igennem facadeprofilerne. Her kan vores løsninger væsentligt forbedre den akustikke ydeevne, indeklima samt velvære. Kan leveres som akustikløsning og i kombination med op til 2 timers brandklassificerede udgaver.

Viser alle 4 resultater

Effektiv akustikløsning

Står du overfor et nybyggeri eller renovering, så er det vigtigt med gode akustikløsninger. Akustikken kan have stor påvirkning på indeklimaet samt velværet – både på kontorer samt i private boliger. Hos os finder du flere muligheder, så du kan bekæmpe støjproblemerne med de rette løsninger til byggeriet.

Specialiserede akustikisoleringsmaterialer

Med vores MI Profil Indsats får du en løsning, der er designet til at reducere vertikal og horisontal lydtransmission i gardinvægskonstruktioner. Dette er med til at forbedre ydeevnen af hulindrammede facader samt glaserede områder. Anvendes også til at reducere ‘rum til rum’ samt ‘gulv til gulv’ flankerende lydtransmission. Løsningen er nem at installere og fås i brugerdefinerede dimensioner og former.

Tyndt facadepanel for optimal akustik

FIP HP Facadepanel er et specialudviklet akustikpanel, der tilbyder enestående ydeevne i forhold til akustik. Det tynde flerlagsbræt på kun 31 mm kan installeres i mellemrummet mellem gardinvægge og indvendige vægge for at sikre den højest mulige ‘rum til rum’ ydeevne.

Dekorativ og robust stolpeforing

Forbedrer akustikydeevnen i profiler i gardinvægge og stick-facader med vores MC Profil Dæksel. Gardinvægge er et populært valg i alle former for bygninger, men de kan have  udfordringer med hensyn til akustikken. Her er vores akustikløsning en god måde at forbedre både akustikken samt indeklimaet på både ‘Stick’ og ‘Unitised’ gardinvægsystemer og til alle slags stolpestørrelser fra 80 mm – 250 mm.

Akustikløsninger med Constructia

Med Constructias avancerede akustikke optimeringssystemer kan du forbedre akustikken i dine bygninger. Vores dedikation til kvalitet og sikkerhed gør os til din pålidelige partner, når det kommer til akustikløsninger og facader samt passiv brandsikring.

Skal vi hjælpe dig med innovative og effektive akustikløsninger i form af facadepaneler, profildæksler, profilindsatser eller isoleringsmembran? Vi kombinerer vores ekspertise for at give dig innovative og kvalitetsmæssige løsninger for at sikre optimal akustik i dit byggeri.

Vælg Constructia til dit næste byggeprojekt

Uanset typen og omfanget af det byggeprojekt, du står overfor, kan du regne med Constructia som din leverandør af sikre og effektive akustikløsninger. Vores produkter er designet til at sikre en lang holdbarhed, ydeevne og sikkerhed, og leveres med en dedikation til kvalitet og service, så du sikkert kan bygge med Constructia som din samarbejdspartner.

Kontakt os for at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig.